Voordat u mij contacteert

Waarom liever een professionele fotograaf?

Het lijkt misschien vreemd om een prominent deel van mijn website te gebruiken om u te overtuigen mij niet te gebruiken, maar dat is precies wat ik hier ga doen. De redenen zijn vrij eenvoudig: ten eerste wil ik geen klanten van professionele fotografen afnemen omdat deze het al moeilijk genoeg hebben. Ten tweede wil ik u beschermen van eventuele ontgoocheling.

Hoewel ik een enthousiaste hobby-fotograaf ben, heb ik noch de kunde, ervaring of uitrusting dat een professional kan aanbieden. Ik doe fotografie als een hobby en ondanks dat ik natuurlijk mijn best doe bent u voor professionele resultaten beter af met een echte pro. Het zou zonde zijn om belangrijke herinneringen te verliezen omdat u niet het geld voor een professionele fotograaf wou uitgeven.

In het kort, als u zich een professional kan veroorloven, raad ik je aan om er een te contacteren in plaats van mij. Als de keuze echter is tussen mij en niemand (of zelf doen) kan u mij contacteren met het email adres vanonder op deze pagina.

Over

Lees aub de "over" pagina voor dat u mij contacteert. Dit zal veel van uw vragen beantwoorden.

Contact

Mathias Dellaert
mat@gratisfotograaf.be